Træningscenter i Vejle samler fysioterapi og træning under samme tag

Motus Fit træningscenter Vejle

Del denne artikel

Motus Fit på Damhaven 5D i Vejle er gået lidt utraditionelt til værks og lavet en hybrid mellem en klassisk fysioterapi klinik og et kommercielt træningscenter. Det betyder, at du kan finde en lang række faciliteter under et og samme tag.

Især sport er noget som man går op i hos Motus Fit, hvor man kan hjælpe alle former for sportsudøvere med at kunne performe bedre gennem træning eller hjælpe med skader, skadesforebyggelse.

Især Fodbold, Golf og Cykling er tre sportsgrene som man har specialiceret sig i og Motus Fit kan eksempelvis hjælpe dig med, at blive hurtigere på fodboldbanen, blive stærkere på cyklen eller at slå længere på golfbanen. 

Er du ikke sportsudøver kan du stadig sagtens nyde godt af de mange gode faciliteter og kompetencer som er at finde hos Motus Fit. Det kan være du ønsker at komme i form, ønsker et varigt vægttab eller blot et bedre velvære.

Kombinationen af fysioterapi og træningsfaciliteter under samme tag er genial, da de to ting oftest er kædet sammen på den ene eller anden vis.

Passion og faglig ekspertise er drivkraften

Bag træningscenteret står Martin og Jacob der begge har mere end 15 års erfaring som fysioterapeuter. De er passioneret for sport og har begge arbejdet med elitesportsudøvere, primært som trænere for det danske golf landshold. Deres speciale er en høj grad af faglig ekspertise og en stor evne til at finde frem til det optimale behandlingsforløb for hver enkelte klient. 

Det øvrige team hos Motus Fit er alle uddannet fysioterapeuter og laver også personlig træning. Man er derfor altid i gode hænder og sikret et højt kompetence niveau når man er medlem hos Motus Fit. Prisen for et medlemskab koster 229 kr. pr. måned og giver adgang til fri træning. Ønsker man personlig træning er prisen 650 kr. pr. time. Du kan booke en prøvetime eller melde dig ind med gratis oprettelse og ingen binding her: https://motusfit.dk/

Bliv bedre til din sport

Du kan med fodboldtræning hos Motus Fit blive en bedre fodboldspiller. Det sker gennem øvelser der minder om de ting du bliver udsat for på fodboldbanen. Du vil blive mere eksplosiv, kunne sparke længere og have mere fysisk overskud på banen.

Med golftræning træner du golfrelaterede muskler, samt din smidighed og balance. Du vil komme til at kunne slå længere og du vil få meget mere overskud på golfbanen.

Cykeltræning er til dig der ønsker et højere gennemsnits watt og en bedre evne til at lukke hullet foran dig. Du vil blive hurtigere, stærkere og mindske risikoen for skader. Denne træning er velegnet til både landevejscykling og mountainbike.

Træningscenter i Vejle med de bedste faciliteter

Hos Motus Fit er faciliteterne i top. Det er nyt og lækkert, med en behagelig atmosfære. Træningsudstyret er det bedste på markedet og maskinerne er effektive men skånsomme, og meget lette at bruge.

Du kan selvtræne alle dage fra kl. 5 om morgenen til kl. 23 om aftenen og finder bemanding i tidsrummet kl. 8 til kl. 20 i hverdagene, undtaget af fredag som er til kl. 18. I weekenden er der bemanding fra kl. 10 til kl. 14. 

Del denne artikel

Skriv et svar