Hårpynt hitter som aldrig før

Del denne artikel

Moden skifter og trends kommer og går. En af de helt store trends for tiden er hårpynt. Hårpynt er ikke som sådan nogen ny trend, da det har været på mode i mange år og er en fast del af de fleste kvinders daglige accessories. Men lige i øjeblikket har hårpynt en kæmpe opblomstring og hitter som aldrig før.

I Danmark er det brands som Pico, Sui Ava, Andcopenhagen og Everneed som virkelig er slået igennem med salg af hårpynt. Især hårpynt med perler er en stor trend og hitter gevaldigt i øjeblikket. Derudover er det både hårklemmer, hårspænder, hårbøjler og hårelastikker som er populære til at style håret med for tiden.

Søger man inspiration til at style håret kan det anbefales at kigge rundt på sociale medier hvor platforme som Instagram og Pinterest indeholder mange forskellige hårstyles med hårpynt. Ellers er det selvfølgelig oplagt at kigge på de danske brands der sælger hårpynt og besøge deres Instagram eller Facebook profil hvor der er masser af inspiration at hente.

Det behøver heller ikke at være dyrt at pynte håret med flotte og moderigtige klemmer, spænder mv. Hos de fleste danske forhandlere kan du faktisk få flot pynt til håret fra 30 kr. og op til omkring en 150 kr. De populære perle hårspænder koster omkring 90 kr. og fås i mange flotte farver.

Del denne artikel

Skriv et svar